Uitgebreid zoeken

FIETS EMS EB-2400

Referentie -AGDKN20486
Waardering:0 advies
1,195.00€

De EB-2400: een 'Professionele' fiets die met gemak de eisen van frequente en intensieve trainingen aankan.

hoeveelheid : 
+
-
Product available
Toevoegen in de winkelwagen
Vragen voor een offerte

beschrijving
Bericht

 

 

 

De EB-2400 biedt een industrieel design aangepast aan elke gebruiker: aanpasbare fysionomics voor een uitdagende, maar comfortabele workout.

Deze Ergometer is ontworpen voor gebruikers van alle fitness levels en is uitgerust met een duurzaam zadel en micro-aanpasbare posities om elke gebruiker een vlotte beweging te garanderen.

De inertieset van 14 kg wordt geremd via een EMS-systeem. De electromagnetische weerstand kan in minder dan 5 seconden een volledige belasting genereren, wat van deze fiets een perfecte High Intensity Interval Trainer maakt met een uiterst vlotte en aangename fietsrotatie.

Het ergonomisch stuur biedt voldoende ruimte om iedereen de kans te geven een perfect natuurlijke trainingspositie aan te nemen, zodat het lichaam in evenwicht is tussen boven-en onderlichaam en lage rugpijn wordt vermeden.

Voor Cardio-training gebruikt u de optionele Bluetooth zender. Deze linkt automatisch via Bluetooth 4.0, en biedt een stabiele en meer accurate hartslag registratie.

De EB Line heeft een 'single touch' panel design, zodanig ontworpen dat het gemakkelijk en eenvoudig te bedienen is. ‘Personal coaching’: een multifunctioneel kleuren LCD scherm dat alle functies simultaan weergeeft: snelheid, timer, afstand, calorieverbruik, Watt en hartslag.

De EB-2400 biedt oa.12 verschillende voorprogramma’s (beginner, advanced en performance), cardio training en een manuele weerstandscontrole in combinatie met 32 trainingsniveau’s.

Deze ergometer beschikt ook over een continu Watt programma tussen 10 tot 450 Watt, instelbaar met 5 Watt interval stappen.

Compatibel met Kinomap, Vescape en Bitgym.

Een totaal nieuwe workout ervaring voor thuis.

Plan uw eigen route met behulp van Google Maps©, en synchroniseer de afstand en de helling met de snelheid en de intensiteit van uw training.

Ontdek de wereld, in uw privacy thuis. Kinomap stelt u in staat om zelf de echte routes uit te checken. Maak uw eigen route aan, druk op start en volg de kaart, of selecteer Street View©, in uw eigen tempo.

‘Ride the Real Thing’, thuis...

 

 

COMPATIBLE APP'S

 

  

 

Terug naar boven
beschrijving
Bericht

Advies van de internetgebruikers over FIETS EMS EB-2400 (0 beoordelingen)

Momenteel is er geen advies omtrent dit artikel.
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken