Uitgebreid zoeken
» » » ISO WHEY 100 - 1000 grs - NATIVE WHEY PROTEIN ISOLATE WITH ADDED L-GLUTAMINE

ISO WHEY 100 - 1000 grs - NATIVE WHEY PROTEIN ISOLATE WITH ADDED L-GLUTAMINE

Referentie -1ISOWH1
Waardering:0 advies
37.70€

ISO WHEY 100
NATIVE WHEY PROTEIN ISOLATE WITH ADDED L-GLUTAMINE
MAXIMUM PROTEIN CONTENT
MUSCLE BUILDING¹

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Smaak *

Vult u aub alle verplichte velden
Toevoegen in de winkelwagen
Vragen voor een offerte

beschrijving
Bericht

 

Voor Iso Whey 100 hebben onze experts exclusief gekozen voor het ultieme in wei: een zuiver natief isolaat verrijkt met L-glutamine, dat 100% van het eiwit in de formule levert.
Deze wei is verkregen door ultrafiltratie bij lage temperatuur, waardoor de vetten en suikers (waaronder lactose) worden geëxtraheerd terwijl de actieve microfracties van het eiwit intact blijven. Deze productiemethode produceert een isolaat van zeer hoge voedingskwaliteit.

Een dosis van 25 gram Iso Whey 100 levert 22,2 gram eiwit en nul gram vet, koolhydraten en suiker (waarden voor vanille aroma. Waarden kunnen licht variëren afhankelijk van de smaak). Iso Whey 100 biedt dus een record eiwitgehalte, met een extreem rijk aminozuurprofiel, met name in BCAA's (4,7 g per 25 g), die een groot percentage van het spiereiwit uitmaken, en in L-Glutamine, het meest voorkomende aminozuur in de spieren.
Ons met L-glutamine verrijkt isolaat maakt 96% uit van de samenstelling van het product (waarde voor vanillesmaak), een ongeëvenaard totaal.

Met zijn lichte textuur, snelle assimilatie en perfecte verteerbaarheid levert Iso Whey 100 een effectieve bijdrage aan het behoud en de toename van spiermassa¹.

BELANGRIJKSTE ACTIEVE INGREDIËNTEN VOOR EEN DOSIS VAN 25 G
(Waarden voor vanillesmaak, kunnen per smaak verschillen)

- 22,2 g eiwit (zuiver isolaat verrijkt met L-glutamine)
- 0,85 g koolhydraten
- 0,34 g vet
- 500 mg L-Glutamine

¹ Eiwit helpt de spiermassa te behouden en te vergroten.
GEBRUIK

 

1 dosis van 25 g verdunnen in 200 ml vloeistof (water, magere melk, plantaardige melk). Pas het exacte volume van de vloeistof aan volgens de gewenste consistentie en smaak.
Iso Whey 100 kan gebruikt worden wanneer eiwitinname vereist is. Neem 1 tot 2 doseringen per dag, afhankelijk van je behoefte: bij het ontbijt, als tussendoortje, een uur voor de training, na het sporten, voor het slapen gaan.
FOCUS OP WEI-EIWIT
Oplosbare eiwitten zijn een gemakkelijke en effectieve manier om de voeding aan te vullen van sporters die specifieke behoeften hebben als onderdeel van hun reguliere training. Eiwit levert de aminozuren die essentieel zijn voor het versterken en herstellen van de spiervezels die tijdens de training worden gebruikt.

Meer lezen

Wei, of wei-eiwit, is een van de essentiële supplementen. Het kan worden gevonden in de vorm van weibase, concentraat of isolaat, die zich allemaal onderscheiden door hun eiwitgehalte.
Isolaat is het type wei dat, indien geproduceerd onder de beste omstandigheden, de hoogste voedingskwaliteit biedt: het heeft een hoger eiwitgehalte (meer dan 90%) en bevat vrijwel geen koolhydraten, suikers, lipiden of lactose. Natuurlijk, hoe zuiverder het gebruikte eiwit, hoe groter de invloed ervan. De kwaliteit van een isolaat hangt echter af van het productie- en filtratieproces dat is gebruikt om het te verkrijgen.

Voor optimale resultaten zullen sporters die streven naar maximale progressie kiezen voor een oplosbaar eiwit met een zeer hoge biologische waarde.

 

Terug naar boven
beschrijving
Bericht

Advies van de internetgebruikers over ISO WHEY 100 - 1000 grs - NATIVE WHEY PROTEIN ISOLATE WITH ADDED L-GLUTAMINE (0 beoordelingen)

Momenteel is er geen advies omtrent dit artikel.
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken