Uitgebreid zoeken
» » » » Zebra tatami Series PRIJS OP AANVRAAG
Zebra tatami Series  PRIJS OP AANVRAAG
Zoom

Zebra tatami Series PRIJS OP AANVRAAG

Referentie -AGTAST
Waardering:0 advies
hoeveelheid : 
+
-
Product available

Afmeting *

Couleur *

Vult u aub alle verplichte velden
Vragen voor een offerte

beschrijving
Bericht

Zebra tatami Series 

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de drie meest voorkomende redenen die onze klanten geven waarom ze ZEBRA Mats tot de internationale matstandaard hebben gemaakt voor vechtsport- en fitnessfaciliteiten van elke omvang.

De ZEBRA Tatami matten zijn verkrijgbaar in de diktes 25mm, 40 mm & 50 mm en in de afmeting 1x1m en 2x1m.

Ongeacht de dikte is het midden van elke ZEBRA Mat een 100% gerecycled, opencellig schuim met meerdere dichtheden dat bij elkaar wordt gehouden door een gepatenteerd lijmproces waarmee we vol vertrouwen een productlevensverwachting van 15 jaar kunnen bieden.

Omdat het schuim opencellig is, is het ook volledig klimaatstabiel. Dit betekent dat uw matten niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen, bovendien verminderen ze de geluidsoverlast en werken ze als isolator, wat de energiekosten kan verlagen.

Aan de buitenkant is elke ZEBRA Mat voorzien van een oppervlak en randen met versterkt vinyl met gesloten cellen dat internationaal gecertificeerd is als ftalaatvrij en een antimicrobiële behandeling heeft ondergaan om de groei van micro-organismen te helpen voorkomen. De hoeken zijn met de hand afgewerkt om een ​​vochtbestendige naad te garanderen, en de onderkant is afgewerkt met een antislipoppervlak van natuurlijk rubber voor extra stabiliteit.

De installatie van ZEBRA-matten is zeer toegankelijk voor de doe-het-zelver, omdat er geen speciaal gereedschap, chemicaliën of lijmen voor nodig zijn.

25 mm ZEBRA Tatami-matten – De 25 mm dikke ZEBRA-mat is speciaal ontwikkeld voor stand-up vechtsporten en fitnesstraining en is een van onze best verkochte producten. Met een dikte van 25 mm biedt elke mat een stevig oppervlak voor trappen en spins, voldoende schokabsorptie voor af en toe vallen of neerhalen, en is een beproefde oplossing voor fitnesstraining. Deze mat is vooral populair bij trainingscentra voor karate, taekwondo en kung-fu, groepsfitnessstudio's en multifunctionele atletiekfaciliteiten.

40 mm en 50 mm ZEBRA Tatami-matten – De 40 mm dikke ZEBRA-mat biedt bescherming tegen hoge vallen, slaan en gooien en is een opvallende mat. Met een dikte van 40 mm is elke mat stevig genoeg voor stand-up vechtsporten, terwijl de behoefte aan ondervloeren minimaal is, zo niet geëlimineerd. Deze mat is vooral populair bij professionele MMA- en vechtsporttrainingscentra, Jiu-Jitsu-academies en opvallende kunstscholen die worstelen in hun curriculum opnemen, evenals bij trainingscentra voor wetshandhaving.

ZEBRA-matten met een Tatami-oppervlak zijn dichter of iets steviger dan de gladde, terwijl ze de hoogste mate van grip op het oppervlak bieden, waardoor snelle bewegingen mogelijk zijn. Schuimdichtheid van ZEBRA-matten met tatami-oppervlak is ca. 230 kg/m³.

Extra matkleuren beschikbaar!

 

 

Deze produkt is niet leverbaar in standard levering.

 

 

Gelieve ons te contacteren om de leveringsprijs te krijgen of voor een afhaling in de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven
beschrijving
Bericht

Advies van de internetgebruikers over Zebra tatami Series PRIJS OP AANVRAAG (0 beoordelingen)

Momenteel is er geen advies omtrent dit artikel.
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken