Uitgebreid zoeken
» » » » Zebra tatami smooth series PRIJS OP AANVRAAG

Zebra tatami smooth series PRIJS OP AANVRAAG

Referentie -AGTAM
Waardering:0 advies
hoeveelheid : 
+
-
Product available

Afmeting *

Couleur *

Vult u aub alle verplichte velden
Vragen voor een offerte

beschrijving
Bericht

Zebra smooth series

 

Beschrijving
ZEBRA Smooth-serie
Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de drie meest voorkomende redenen die onze klanten geven waarom ze ZEBRA Mats tot de internationale matstandaard hebben gemaakt voor vechtsport- en fitnessfaciliteiten van elke omvang.

De ZEBRA smooth Series matten zijn verkrijgbaar in de diktes 40 mm & 50 mm. De gladde mat van ZEBRA biedt bescherming tegen hoge vallen, slaan en gooien en is een opvallende mat. De matten zijn stevig genoeg voor stand-up vechtsporten, terwijl de behoefte aan ondervloeren minimaal is, zo niet geëlimineerd. Deze matten zijn vooral populair bij professionele MMA- en vechtsporttrainingscentra, Jiu-Jitsu-academies en opvallende kunstscholen die worstelen in hun curriculum opnemen, evenals bij trainingscentra voor wetshandhaving.

De ZEBRA Smooth-serie matten bieden een veilige basis voor traptechnieken en helpen struikelen of uitglijden tijdens werptechnieken te voorkomen.

De ZEBRA Smooth Series-matten zijn minder dicht, of iets zachter, dan de tatami, terwijl het gladde oppervlak matverbranding helpt voorkomen. Schuimdichtheid van glad oppervlak ZEBRA Mats is ca. 200kg/m³.

Ongeacht de dikte is het midden van elke ZEBRA Mat een 100% gerecycled, opencellig schuim met meerdere dichtheden dat bij elkaar wordt gehouden door een gepatenteerd lijmproces waarmee we vol vertrouwen een productlevensverwachting van 15 jaar kunnen bieden.

Omdat het schuim opencellig is, is het ook volledig klimaatstabiel. Dit betekent dat uw matten niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen, bovendien verminderen ze de geluidsoverlast en werken ze als isolator, wat de energiekosten kan verlagen.

Aan de buitenkant is elke ZEBRA Mat voorzien van een oppervlak en randen met versterkt vinyl met gesloten cellen dat internationaal gecertificeerd is als ftalaatvrij en een antimicrobiële behandeling heeft ondergaan om de groei van micro-organismen te helpen voorkomen. De hoeken zijn met de hand afgewerkt om een ​​vochtbestendige naad te garanderen, en de onderkant is afgewerkt met een antislipoppervlak van natuurlijk rubber voor extra stabiliteit.

De installatie van ZEBRA-matten is zeer toegankelijk voor de doe-het-zelver, omdat er geen speciaal gereedschap, chemicaliën of lijm nodig is.

Extra matkleuren beschikbaar!

 

 

 

Deze produkt is niet leverbaar in standard levering.

 

 

Gelieve ons te contacteren om de leveringsprijs te krijgen of voor een afhaling in de winkel.

 

 

 

 

Terug naar boven
beschrijving
Bericht

Advies van de internetgebruikers over Zebra tatami smooth series PRIJS OP AANVRAAG (0 beoordelingen)

Momenteel is er geen advies omtrent dit artikel.
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken