Uitgebreid zoeken

Boxing Man Century - Bob

Referentie -AGBOXMA
Waardering:0 advies
550.00€

Boxing Man Century - Bob

hoeveelheid : 
+
-
Not available
Vragen voor een offerte

beschrijving
Bericht

De BOB trainings- en Bokspop is de eerste sparringsdummie ontwikkeld voor martial arts. Deze trainingsdummie is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is extreem duurzaam. BOB staat voor Boxing Opponent Body. De BOB heeft een gedetailleerd bovenlichaam met o.a. een plexus, sleutelbeen en strottenhoofd. Zo worden trainingen nog realistischer. BOB is nooit moe, en altijd klaar voor een sparsessie!

De ideale sparringpartner die zonder het gebruik van gereedschap of ophangingen klaar is voor gebruik. De los bijgeleverde voet kan gevuld worden met water of zand tot ongeveer 125KG! Een echt zwaargewicht dus!

Dankzij de realistische, menselijke lichaamsvorm is BOB uitermate geschikt voor precisie training. Deze boksdummy verbetert niet alleen de kwaliteit van de training, maar ook het trainingplezier! Ideaal voor thuis, omdat hij weinig geluid produceert. Bovendien is BOB goed rolbaar, dus gemakkelijk te verplaatsen.

Century BOB is in hoogte verstelbaar, dus geschikt voor alle lengtes. Deze Bokspop is gemaakt om voluit op te trainen en is tevens geschikt voor wapentraining. Wil je een nog grotere mannequin om op te trainen? Kijk dan eens bij de BOB XL, die ook een gedeelte van het onderlichaam heeft. Hierdoor is deze bokspop ideaal om bijvoorbeeld ook trappen/knieën naar het kruis te oefenen!

Specificaties

  • Afmeting mannequin: 73cm x 51cm x 26cm
  • Afmetingen voet: 61cm diameter x 50cm hoog
  • Kan gevuld worden tot ongeveer 125kg met water of zand (wij adviseren zand)
  • Handige draaidop aan de bovenkant voor het vullen
  • In hoogte verstelbaar op 7 standen van 152cm tot 198cm
  • Materiaal buitenkant: High Strength Plastisol
  • Materiaal binnenkant: Duurzaam Urethaan Foam
Terug naar boven
beschrijving
Bericht

Advies van de internetgebruikers over Boxing Man Century - Bob (0 beoordelingen)

Momenteel is er geen advies omtrent dit artikel.
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken