Uitgebreid zoeken
» » » » Karate Fightart Kata SHOGUN WKF Approuved
Karate Fightart Kata SHOGUN WKF Approuved
Zoom

-30%

Karate Fightart Kata SHOGUN WKF Approuved

Referentie -AGKSHOG
Waardering:0 advies
89.00€ 62.30€
Bespaar 30%!

Karate Fightart Kata SHOGUN WKF Approuved

Schiet op! Alleen links:
hoeveelheid : 
+
-
Product available

Maat *

Vult u aub alle verplichte velden
Toevoegen in de winkelwagen
Vragen voor een offerte

beschrijving
Bericht

 

De 'Shogun' karatekimono behoort tot het officiële Fightart-assortiment, gemaakt en getest door een team van karate-enthousiastelingen. Deze kimono ontworpen voor kata en competitie is goedgekeurd door de World Karate Federation.

 

De jas en broek van deze karatekimono zijn gemaakt van een geweven "katoen canvas" materiaal, bekend om zijn stevigheid en onberispelijke grip, vooral bij het uitvoeren van kata's. Naast een onvergelijkbaar comfort, biedt deze kimono een mooie aanwezigheid dankzij de natuurlijke samenstelling van de materialen en de snit die is aangepast aan technisch werk. Het 'Shogun'-kimonojack heeft een zeer uitgebreide snit en talrijke afwerkingsnaden, om te voldoen aan de eisen van karatetechnici.

 

Een hoge snit met een semi-rigide pad aan de achterkant van de broek biedt ideale ondersteuning voor de onderrug. De broek is uitgerust met innovatieve technologie: ze profiteren van zelfaanpassing dankzij een ingenieus systeem van elastieken aan de zijkanten van de broek (patent aangevraagd). De broek blijft dus op zijn plaats, zelfs voordat de koorden ter hoogte van de maat zijn aangetrokken. Geen risico dat de broek eraf valt in competitie, waardoor mogelijke risico's op diskwalificatie worden vermeden.

 

Deze kimono is gesneden voor kata's en is geschikt voor zowel tieners als volwassenen, voor training en competitie. Volg de wasinstructies om krimp na het wassen tot een minimum te beperken* (*het canvas is gemaakt van katoen dat licht zal krimpen, omdat het natuurlijke materiaal na verloop van tijd leeft); Bekijk ook onze maattabel bij het kiezen van je kimonomaat.

 

De afwerking van de 'Shogun'-kimono zal karate-estheten overtuigen: prachtige geweven labels zonder reliëf zijn ontworpen door een kunstenaar, in de puurste Japanse geest, en nemen de visuele codes van Bushido en de Samurai-geest over. De 'Shogun' karate kimono blijft een zeer technische kata kimono, voor optimale prestaties op tatami matten. Oss. Handelsmerk beschermd.

 

Terug naar boven
beschrijving
Bericht

Advies van de internetgebruikers over Karate Fightart Kata SHOGUN WKF Approuved (0 beoordelingen)

Momenteel is er geen advies omtrent dit artikel.
Terug naar boven
Aanbieding geldig van 27/11/2023 tot 31/12/2023
De beheerder van de site is nu online! Bespreken