Uitgebreid zoeken
» » » » Karate Fightart KUMITESEMPAI WKF Approuved
Karate Fightart KUMITESEMPAI WKF Approuved
Zoom

Karate Fightart KUMITESEMPAI WKF Approuved

Referentie -AGKSEMP
Waardering:0 advies
83.00€

Karate Fightart Kumite SEMPAI WKF Approuved

hoeveelheid : 
+
-
Product available

Maat *

Vult u aub alle verplichte velden
Toevoegen in de winkelwagen
Vragen voor een offerte

beschrijving
Bericht

 

De 'Sempai' karatekimono behoort tot het officiële Fightart-assortiment, gemaakt door een team van gepassioneerde karate- en vechtsportbeoefenaars. Deze kimono ontworpen voor gevechten is goedgekeurd door de World Karate Federation. Hij is getest en goedgekeurd door Olympisch kampioen en tweevoudig wereldkampioen Steven Da Costa.

De jas en de broek van deze karatekimono zijn gemaakt van een licht, vloeiend materiaal, uniek qua gevoel, waarbij een klein deel van de elasticiteit is geïntegreerd en het geheel een perfecte flexibiliteit geeft tijdens het uitvoeren van de bewegingen. Naast ongelooflijk comfort biedt deze kimono een natuurlijk ademend vermogen dankzij de lichtheid van de materialen, een bijna onbestaande krimpsnelheid, zelfs na talrijke wasbeurten (zorg ervoor dat u de door het merk aanbevolen onderhoudsvoorwaarden respecteert).

Deze karatekimono heeft een losse pasvorm die helemaal geschikt is voor kumite (vechten), een jas met gestileerde randen en meerdere afwerkingsnaden. Het is geschikt voor tieners en volwassenen, voor gebruik in training en competitie.

Vanuit esthetisch oogpunt zal de afwerking van deze kimono karate ''fighters'' zeker overtuigen: prachtige geweven labels zonder reliëf zijn ontworpen door een kunstenaar in de puurste Japanse geest, waarbij de visuele codes van Bushido en de Spirit of samoerai.

De binnenkant van het kimono-jack is versierd met een elegante voering met een discreet patroon, dankzij een duurzaam markeerproces in de loop van de tijd. De 'Sempai' karatekimono is een lichte, luchtgevechtkimono, klaar om de strijd aan te gaan op de tatami. Oss. Handelsmerk beschermd.

 

Terug naar boven
beschrijving
Bericht

Advies van de internetgebruikers over Karate Fightart KUMITESEMPAI WKF Approuved (0 beoordelingen)

Momenteel is er geen advies omtrent dit artikel.
Terug naar boven
De beheerder van de site is nu online! Bespreken